NovaClassic

Vrijdag, 18 Juni 2021

20:00 UTC+02 - 22:00 UTC+02

  • De eerst keer dat Pianist Kim Van den Brempt in contact kwam met Philip Glass was via de film Koyaanisqatsi in 1982. Pas onlangs ging hij zich verder verdiepen in het gigantische oeuvre van de beroemde Amerikaanse componist, en hij raakte gefascineerd.

  • Hij vroeg vijf bevriende Belgische componisten om een nieuw werk te maken, in dialoog met Philip Glass: Raf Keunen, Johan Hoogewijs, Tuur Florizoone, Reinhard Vanbergen en Brendan Jan Walsh. Tijdens het concert speelt Kim Van den Brempt die nieuwe stukken in combinatie met piano-etudes van Philip Glass.

  • 'Moving' verwijst naar movie, film, bewegend beeld, maar moving betekent ook ontroering. En hoe kan het publiek geraakt worden door de gestiek van de pianist zijn handen? Door vanavond mee te komen genieten van dit heerlijke, vernieuwende en minamalistische programma 'Moving Hands'.

  • Dit concert werd mogelijk gemaakt met de steun van de Vlaamse Overheid.

Organiseer uw eigen evenement

De barzaal (130m²) , de repetitiestudios (14-26m²) , de studio 'Si' (100m²) en de garage (249m²) van Novanoïs kunnen gehuurd worden voor diverse evenementen

  • gedurende de dag

  • 's avonds

  • tijdens weekends of feestdagen

De zalen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, feesten, castings, familiebijeenkomsten, babyshower, verjaardagsfeesten, concerten, kinderopvang, enz

Het is een ideaal kader, goed bereikbaar in het centrum van Schaarbeek, waar op een vlotte en efficiënte manier kan gewerkt worden.

Novanoïs beschikt over de goede infrastructuur om jullie evenementen in perfecte omstandigheden te laten verlopen.

Vergaderingen

Feesten

Castings

Familiebijeenkomsten

Babyshower

Verjaardagsfeesten

Concerten

Teambuilding